Gewonnen: Ketelbinkieprijs 2024

-

Wij mochten woensdag de Ketelbinkieprijs in ontvangst nemen tijdens het Upstream Festival, overhandigd door niemand minder dan Rotterdamse wethouder Simons. 

Deze prijs van Stichting Ketelbinkie wordt al decennialang ieder jaar uitgereikt aan een jonge Rotterdamse onderneming die zich op Rotterdamse wijze origineel en innovatief heeft geprofileerd. Wij mogen ons winnaar noemen van de 39e editie. Wat een compliment!

Wij zijn blij dat al zoveel jongeren hun vertrouwen bij ons hebben gelegd én dat dit ook wordt gezien door organisaties als Stichting Ketelbinkie. Natuurlijk zijn wij ook heel trots op ons team, dat zich zo hard inzet om Socialdebt mogelijk te maken. 

39e Ketelbinkieprijs 2024, overhandigd door wethouder Simons


Graag noemen wij ook de andere genomineerden nog even, net als Socialdebt jonge, Rotterdamse ondernemingen: Marlon Drinkwaard van AquaSmartXL en Graciëlla van Vliet van Closure. Zeker de moeite waard om ook een bezoekje aan hun sites te brengen!

Meer weten over wat wij doen? Lees ons verhaal

In de media

In één klap je schulden kwijt

Stel, je hebt schulden. Het overkomt veel jongeren. Hoe fijn is het dan als iemand je in één klap uit de problemen kan helpen.

In de uitzending bij FunX

Zit jij in de beginfase van je schulden en overzie je het allemaal even niet meer? Dan kun je bij Socialdebt aankloppen.

“Je moet er zo snel mogelijk bij zijn”

Stichting BKR sprak met Patricio over onze missie, werkwijze en visie op wet- en regelgeving. Onder andere over hoe Socialdebt helpt bij vroegsignalering.

Vragen?

Het team bij Socialdebt denkt graag met je mee. Bel 010-3220458 of stuur een mailtje naar hallo@socialdebt.nl.

Jamal Oulel Initiatiefnemer