“Je moet er zo snel mogelijk bij zijn”

-

Stichting BKR werkt aan het financieel welzijn van Nederlanders. Het doel van de stichting is zoveel mogelijk Nederlanders met een gezond financieel huishouden en zo weinig mogelijk mensen met problematische schulden. De bedoeling hiervan is dat je zo in staat bent te leven zoals je dat zelf graag wilt, passend binnen de eigen financiële situatie. Stichting BKR brengt een aantal keer per jaar het magazine Inzichtelijk uit, een eigen magazine over financieel welzijn.

Voor een artikel in het eerste nummer van dit jaar (2024, editie 17) interviewde Inzichtelijk onze bestuurder Patricio. Hierin spreekt Patricio over onze missie, werkwijze en visie op wet- en regelgeving. Zoals de noodzaak van vroegsignalering bij schulden, en het effect van hoge rentes en incassokosten. Natuurlijk werd ook besproken hoe Socialdebt hier een rol in speelt.

“Er moet echt een leeftijdgrens worden ingebouwd in de wetgeving.”

Daarnaast wordt het bezoek van Koningin Maxima en minister Schouten aan ons kort aangehaald.

Je leest het artikel hier.

In de media

In één klap je schulden kwijt

Stel, je hebt schulden. Het overkomt veel jongeren. Hoe fijn is het dan als iemand je in één klap uit de problemen kan helpen.

Koningin Maxima en minister Carola Schouten op bezoek

Koningin Máxima bezoekt Socialdebt

Wij mochten aan tafel met niemand minder dan minister Carola Schouten en Koningin Máxima, om samen met hen én jongeren te brainstormen over spaargeld opbouwen.

NN lanceert het NN Social Innovation Fund

NN lanceert het NN Social Innovation Fund om sociale ondernemingen te ondersteunen

Vragen?

Het team van Socialdebt denkt graag met je mee. Whatsapp 010-3220458 of stuur een mailtje naar hallo@socialdebt.nl, dan hoor je snel van ons terug.

Patricio Bestuurder