Bestaanszekerheid is meer dan een baan 🫶

You made it. Je hebt ons gevonden. Met Socialdebt brengen we je van 
€ -2500 naar 0. Vervolgens maken we de stap naar je toekomst: dit begint met bestaanszekerheid. Livelihood zorgt dat een gebrek aan geld nooit een belemmering hoeft te zijn om de + € 2500 te bereiken. Met speciale booster-jobs, die > 150 % betalen voor een korte periode, willen wij een versnelling bieden voor het schuldenvrij worden en te beginnen aan vermogensopbouw.

Waarom zou je als bedrijf een booster-job creeëren?
Livelihood: noun, a means of securing the necessities of life. Komt goed.

Booster-job. Huh?

Tijdelijk wat meer verdienen. Dat is de insteek. Dit extra geld wordt besteed om sneller uit de schulden te komen en biedt een stip aan de horizon. Hoe sneller uit de min hoe sneller alles afgesloten kan worden en gefocust worden op de plus. Je komt pas in aanmerking voor een Booster-job als je beginnende schulden hebt en via Socialdebt een boost krijgt.

  • Je krijgt jouw eigen jobcoach
  • We koppelen je razendsnel aan een werkgever
  • Booster-jobs betalen minimaal 150 %
  • Het Booster-geld lost je schulden af
  • Zo ben je in no time schuldenvrij
Meld je aan

Waarom Socialdebt?

Hoe draagt socialdebt bij aan het verminderen van de schulden-problematiek rondom jongeren? Bekijk de video.

Onze impact

Hier mogen wij en onze investeerders en partners trots op zijn. Dit is wat wij tot nu toe hebben bereikt.
102
495
414
€ 177500,-

💸Goedkoper dan loonbeslag

Wist je dat een loonbeslag tot wel € 13.000 per medewerker kan kosten? Dat zijn de kosten van ziekte, uitval maar ook de tijd die verloren gaat om een loonbeslag af te wikkelen. Financiële weerbaarheid begint wat ons betreft dus al bij het aannemen van een kandidaat. Mooie secundaire arbeidsvoorwaarde?

Meer dan zestig procent van de werkgevers in Nederland heeft medewerkers in dienst met schulden. Een groot deel daarvan zijn jongeren tussen de 18 en 26 jaar. Socialdebt helpt deze jongeren bij het aflossen van hun schulden en het bieden van perspectief op de toekomst.

Onze partners:

What's in it for me 🤔

Je was waarschijnlijk al een bonus kwijt als iemand een ander binnenbracht en je betaalde waarschijnlijk ook al wat aan recruiters of wervingsbureaus. Met een Booster-job zetten we dat geld in om de jonge nieuwe medewerker tijdelijk een boost te geven.

Wat hebben wij er dan aan zou je denken? Hoe sneller een jongere schuldenvrij is, hoe sneller het geld terugkomt en weer ingezet kan worden om nieuwe jongeren een boost te geven bij het schuldenvrij worden. Dit betekent dat we meer impact kunnen maken en nog sneller onze missie bereiken. Leven zonder schuld voor alle jongeren in Nederland.

Daarnaast heb je meteen de maatschappelijke ROI te pakken en geef je de toekomst van Nederland een vliegende start aan hun leven.

Ja, interessant hoor

Ben jij het volgende puzzelstukje?

We komen steeds dichterbij. Een allesomvattende oplossing voor jongeren met beginnende schulden.
Livelihood 🫶 Wil je een Booster-job creeëren? Stuur ons een bericht.
Contact